Dullers, de kapper in Apeldoorn

Dullers kapper Apeldoorn is een professionele kapper in het centrum van Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen en kleuren van heren-, dames- en kinderkapsels. Volgens ons bestaat het kappersvak niet uit zomaar overal een stuk afknippen. Wij letten op gezichtsvorm, de valling en inplanting van het haar om tot een goed eindresultaat te komen. Dullers kappers Apeldoorn vindt de kwaliteit van het haar ook erg belangrijk en wij gebruiken uitsluitend de beste producten voor het haar, van de volgende merken: Kevin Murphy, Moroccanoil, Sebastian, Sassoon en American Crew.

Ons hele kappers team wordt ieder seizoen bijgeschoold volgens de nieuwste kleur en knip technieken, uiteraard blijven we dit continu intern trainen, om zo de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren. Niet alleen is Chris Duller en zijn kappers team uit Apeldoorn te vinden bij shows en cursussen in Parijs, Los angeles, Londen en Amsterdam. Ook is hij in het bezit van een Avant garde Coiffure Award.

Kom gerust eens langs bij Dullers kapper Apeldoorn, voor gratis advies of het maken van een afspraak. Knippen zonder afspraak kan ook, maar misschien moet je dan wel even wachten. Met een afspraak ben je altijd snel aan de beurt.

Afspraak maken