Exposities

Dullers heeft regelmatig exposities van amateur- en beroepskunstenaars. Twintig procent van de opbrengst van de kunstverkoop gaat naar een goed doel. Dat is Hair Heroes, een stichting die geld inzamelt om kinderen die bevrijd zijn uit de mensenhandel een toekomst te bieden.


Oude Jugendstil-gevels uit de Apeldoornse binnenstad


Dit keer als expositie in de kapperszaak van Chris Dullers oude Jugendstil-gevels uit de binnenstad van Apeldoorn.Expositie Harold Scheffer bij Dullers

Bij Kapper Dullers is op dit moment het werk van Harold Scheffer te zien.

Vanaf 16 november heb ik een exclusieve expositie in de zaak van de apeldoornse Top Kapper Chris Duller en zijn team.

In het strak ingerichte pand komen mijn werken helemaal tot zijn recht. Een kunstwerk en de plaats waar een kunstwerk komt te staan of te hangen, dienen elkaar te versterken. Dat is zeker het geval bij deze locatie.

Dullers Kappers stelt belangeloos de kapsalon ter beschikking voor exposities van amateurs en kunstenaars. 20% van de opbrengst gaat naar een goed doel namelijk, Hair-Heroes (HairHeroes steunt Stop Kindermisbruik). Mede door deze combinatie is een bezoek aan deze expositie de moeite waard. In de modern ingerichte en ruime kapsalon komen de schilderijen goed tot hun recht. De expositie vindt op dit moment plaats tijdens de openingstijden van Dullers Kappers, Roggestraat 150 te Apeldoorn.

expo11 »

Afspraak maken