Haarproducten

Dullers kappers in Apeldoorn werkt met professionele producten van hoge kwaliteit. Onze verzorging- en styling producten zijn niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. Bij voorkeur kopen wij producten in van bedrijven die het milieu respecteren.

KEVIN.MURPHY

De haarproducten van KEVIN.MURPHY worden alleen in professionele kapsalons verkocht. De uitgebreide productlijn bestaat uit shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing producten. Alle producten zijn volledig afgestemd op een specifiek haartype. Of je nu dun haar, krullen, beschadigd haar of juist heel dik haar hebt, bij KEVIN.MURPHY vind je de producten die jouw haar een natuurlijke, gezonde en verzorgde uitstraling geven. De natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën zorgen voor de ultieme behandeling van jouw haar en hoofdhuid. De KEVIN.MURPHY lijn is gebaseerd op skin-care technologie, want ook jouw haar moet je goed zorgen. Door het haar te scrubben, verzorgen en hydrateren, wordt het gezond en sterk. Je haar wordt gevoed en verzorgd zonder dat het zwaarder wordt. Dit komt door de gewichtloze werking van de producten op het haar. Deze werking voorkomt dat je haar slap wordt en maakt het tegelijk makkelijk handelbaar. Alle KEVIN.MURPHY producten zijn geschikt voor gekleurd haar en elke combinatie van producten is mogelijk. De haarproducten van KEVIN.MURPHY zijn allemaal dierproefvrij, zonder parabenen, SLS, dus troepvrij.

MOROCCANOIL

MOROCCANOIL is toonaangevende op het gebied van revolutionaire haarverzorging- en stylingproducten op basis van zuivere arganolie. MOROCCANOIL biedt voor professionele haarstylisten hoogwaardige, innovatieve en trendsettende producten.

SEBASTIAN

De haarverzorgingsproducten van SEBASTIAN staan bekend als innoverend, trendsettend en van hoge kwaliteit. SEBASTIAN biedt een gestroomlijnd assortiment aan geperfectioneerde producten, ontwikkeld in samenwerking met haarprofessionals. De producten zijn veelzijdig en extreem en geven kappers en stylisten de vrijheid om iets unieks te creëren.

SASSOON

De verzorgingsproducten van Sassoon brengen het haar in perfecte conditie. De mode verandert ieder seizoen, maar je haar heeft altijd verzorging en ondersteuning van de juiste producten nodig. De producten van Sassoon maken je haar niet alleen gezond en glanzend; ze zijn ook essentieel voor jouw looks en bieden je een onzichtbare controle over jouw haar. Je creëert thuis, keer op keer, moeiteloos de coupe die jouw kapper bij je heeft geknipt. ‘We finish rather dan style’, is dan ook het credo van Sassoon.

AMERICAN CREW

Dit topmerk uit de USA biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor de man. Exclusief ontwikkeld en samengesteld voor de moderne man, die zich bewust is van zijn looks en uitstraling maar weinig tijd heeft. AMERICAN CREW biedt dan ook de perfecte lijn voor mannen die op zoek zijn naar eenvoudige verzorging met een topkwaliteit.

Jouw haar kleuren we met de volgende producten:

  • Sebastian Cellophanes (op natuurbasis)
  • Sassoon
  • Color.me van Kevin Murphy(ammonia en PPD vrij)
Afspraak maken